top of page

Hoe bepaal ik de juiste maat van een overhemd?

Steeds vaker wordt kleding online gekocht. Er zitten namelijk heel veel voordelen aan het online winkelen! Je hoeft niet te slenteren door de stad maar je hebt keus uit zeer veel verschillende webshops. Je hoeft niet te wachten in de rij bij de kassa en je kan buiten de openingstijden van de winkels gewoon doorshoppen! Er is ook één nadeel…. Er zijn geen pashokjes! Je kunt tijdens het online shoppen je nieuwe kleding dus niet eerst even passen. Daarom is het noodzaak dat je direct de goede maat bepaald zodat je niet nodeloos kleding blijft retouren.

De pasvorm van een overhemd

Voor dit artikel neem ik even als voorbeeld het overhemd. Dit is een best lastig kledingstuk om direct in de goede maat te kopen. Een overhemd heb je namelijk in zeer veel verschillende maten. Daarnaast zijn er nog een aantal pasvormen waaruit je kunt kiezen. Bepaal voordat je op zoek gaat naar de juiste maat, welke pasvorm er bij jouw lichaamsbouw hoort.

De maat van een overhemd

Zodra je weet welke pasvorm bij jouw lichaam hoort kun je gaan kijken naar de maat. Op vele webshops kun je hiervoor gebruik maken van maattabellen. Je dient eenvoudig een aantal dingen te meten en je weet welke maat voor jouw geschikt is! Zo werkt het ook op de webshop van Mouwlengte7.com Deze webshop is gespecialiseerd in overhemden. En ook de lange man kan hier eenvoudig slagen! Mouwlengte7 heeft namelijk overhemden met extra rug en mouwlengte! Gebruik de maattabel op de webshop en bepaal jouw maat!

Schroom niet en vraag om hulp

Soms is het fijn om wat extra hulp te krijgen bij het meten. Ben je ondanks de duidelijke omschrijving op de webshop bang dat het niet helemaal goed gaat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of via de chatfunctie op de website. Onze behulpzame medewerkers staan altijd voor je klaar!


  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
Er zijn nog geen tags.
FEATURED POSTS
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
INSTAGRAM
ARCHIVE
bottom of page