top of page

Zoveel keuze?! wat voor soorten jassen zijn er eigenlijk?


Jassen zijn een van de belangrijke onderdelen van uw garderobe en misschien wel de meest onderschatte. Er zijn verschillende soorten van jassen voor vrouwen. Je kunt ze dragen als het buiten koud is of wanneer het hard regent. Maar elk van deze is gemaakt van verschillende materialen. Daarom, als u winkelen voor jassen voor vrouwen, is het noodzakelijk om zich bewust zijn van de verschillende soorten vachten beschikbaar.

Als het gaat om alledaagse jassen voor vrouwen, kunt u kiezen voor leren jassen en wollen jassen. Als het gaat om leren jassen, zijn ze bekend om hun duurzaamheid. Voor een slimme en chique uitstraling, is het noodzakelijk om een ​​lange leren jas of een die u goed past te selecteren. Indien u wenst om te kiezen voor een meer robuuste look, dan kunt u ook kiezen voor een vacht die is gemaakt van stresseerde leer of een met een kap.

Zoek je een adresje waar je mooie, echt, leren jassen kunt kopen?

Dan verwijs ik je graag even door naar de winkel waar ik die heb gekocht.

Klik voor leren jassen voor dames <--- zoek je nog een mooie jas voor je vriend of man? kijk dan even in de volgende categorie --> leren jassen voor heren

Jassen voor vrouwen gemaakt van wol zijn de meest populaire. Ze warm en tegelijkertijd kan lang. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Als u wilt dat de jas dragen met outfits die van diverse kleuren, dan is het beter om te kiezen voor een neutrale kleur. Als je meestal neutrale kleuren te dragen, dan kunt u ook kiezen voor een levendige kleur vacht toe te voegen aan je look voor de dag.

Als het gaat om 's avonds jassen, kunt u kiezen uit wol mix jassen of faux bontjassen. De zachte faux bontjassen kan echt een aanvulling op uw avondkleding. Degene die wordt geleverd met een animal print kan uw avond outfit verschijnen classier. Wol mix jassen blijken ook zeer stijlvol te zijn. Deze zien er vooral goed over een jurk. Om toe te voegen aan de glamour van uw avondkleding, kunt u een wollen vacht, die kasjmier opgenomen in het stof heeft te kiezen.

Suède jas zijn perfect voor het weekend en samen met shearling jassen geven je hetzelfde gevoel als het dragen van leren jassen. Echter, de beschikbare ontwerpen zijn relatief casual. Je moet in gedachten het feit dat water suede jassen kunnen vlekken te houden en daarom is het niet raadzaam om deze te dragen tijdens sneeuwval of regen.

Parka's lagen geven een nogal sportieve look die ideaal is voor 's avonds. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dus hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van de juiste kleur die goed gaat met je jurk. Deze jassen voor vrouwen zal zeker zorgen dat u lijkt aantrekkelijk, zelfs in de winter te dragen.

Hieronder zie je een plaatje met de verschillende soorten jassen en de benamingen hiervan.

Nou.. ik zou zeggen keuze genoeg!

Succes met het uitzoeken van het model wat het best bij jouw past en tot de volgende keer =D


  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
Er zijn nog geen tags.
FEATURED POSTS
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
INSTAGRAM
ARCHIVE
bottom of page